Luksusowa Marka Roku 2017

W drugiej połowie listopada w luksusowych wnętrzach hotelu Zamek Biskupi w Janowie Podlaskim odbyła się VIII edycja Gali Luksusowa Marka Roku. Statuetkę „Luksusowa Marka Roku 2017” otrzymał związany z Trójmiastem Portal Rejsów Wycieczkowych RejsClub.pl. Wśród nagrodzonych znaleźli się również m.in.: Grupa Tubądzin, kosmetyki Christian Laurent, Hotele Lenart i Bacówka Radawa & SPA, Magazyny All Inclusive i Weranda, Restauracje u Fukiera i Gawor, Business Insider Polska. Doceniono również luksusowe miejsca z całego świata: Hotel Barriere Le Fouquet’s Paris, IBEROSTAR Hotels & Resorts Cuba, Hotel Hermitage z Elby, LUX Resorts & Hotels z Mauritiusa.

Wieczór, który prowadzili Kasia Motloch i Maciej Orłoś uświetniło wyjątkowe menu, wyśmienite alkohole, pokazy mody oraz atrakcyjne występy wielu artystów, m.in.: Federica Emanela Nicotra, sopranowej solistki, która przybyła specjalnie na ten wieczór z Włoch.

Ważnym punktem programu była licytacja na rzecz Fundacji „Jestem Optymistą”. Galę Luksusowa Marka Roku 2017 poprzedziły Targi Luksusu, na których wystawiały się firmy oferujące produkty premium i stawiające na najwyższą jakość. RejsClub.pl prezentował swoją ofertę rejsów luksusowych i butikowych. Jednym z głównych partnerów tego wydarzenia była firma Rolls-Royce, która wystawiała swoje samochody na gali i targach.

Luksusowa Marka Roku 2017

LiveZilla Live Help